Veelgestelde vragen

Algemene vragen

Elk Luxdor-horloge is voorzien van een in Japan samengesteld MIYOTA uurwerk. De keuze voor dit uurwerk is gemaakt door algemeen bekende kwaliteit & nauwkeurigheid van de beweging.

Luxdor Horloges zijn ontworpen met het oog op een laag onderhoudsniveau. Dit betekend: geen onnodige complicaties en een betrouwbare prestatie, samen met een ontwerp dat gemakkelijk te reinigen is zonder speciaal reinigingsgereedschap.

De automatische beweging is volledig bruikbaar en repareerbaar, wat betekent dat als hij stopt, hij gerepareerd kan worden door een gekwalificeerde horlogemaker of reparatiewerkplaats.

Bestelling

Nadat uw betaling is geverifieerd, kan het tot 48 uur duren om uw bestelling te verwerken en te verzenden, dit geldt niet voor de weekenden en feestdagen. De verzendtijden zijn per product verschillend en staan vermeld op de productpagina. Gemiddeld duurt het 4/6 werkdagen om een bestelling te leveren.

Let op: Luxdor is niet verantwoordelijk voor eventueel bijkomende kosten zoals douane, inklaringskosten en invoerrechten.

Alle bestellingen boven de 50,- worden gratis geleverd. In het afreken proces wordt een VIP leveringsoptie gegeven voor 4,95. Door gebruik te maken van deze optie is uw bestelling verzekerd tegen schade, verlies en diefstal.

Heb je 2 werkdagen na de verwachte levertijd nog niets ontvangen? Neem dan even contact met ons op.

Je kan afrekenen met Bancontact, PayPal, iDeal, American Express, Visa en Mastercard.

Het kan natuurlijk gebeuren dat er in het afleverproces iets mis is gegaan waardoor jouw horloge defect is aangekomen. Als dit het geval is, neem dan zo snel mogelijk contact op.

Retourneren

Als je niet tevreden bent over je bestelling kun je deze binnen 14 dagen na ontvangst ruilen of retourneren. Producten dienen in originele verpakking, staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd te worden. Het product mag geen gebruikssporen bevatten. 

Voor meer informatie over ons retourbeleid klik je hier