Over ons

PASCAL GRÄPER

Mijn naam is Pascal Gräper, ik ben 25 jaar oud en ben 2 jaar geleden begonnen met ondernemen. Wat mij het meest aanspreekt aan ondernemen is de vrijheid en verantwoordelijkheid die je voor jezelf creëert. Dit heeft er weer voor gezorgd dat ik als persoon in een korte periode veel groei heb doorgemaakt. 

Ik ben Luxdor begonnen omdat ik vind dat het bij vele merken puur draait om zoveel mogelijk te verkopen. Zij laten een lifestyle zien met dure auto’s, mooie mannen/vrouwen en dan 'verkoopt het wel'. Ik vind dat onze klanten meer verdienen dan een simpel verkooppraatje, daarom proberen we een community te creëren. Een community waarbij mensen met dezelfde interesses bij elkaar komen en nieuwe vriendschappen kunnen ontstaan.

Tijdens mijn tijd van ondernemen ben ik erachter gekomen hoe belangrijk het is om met gelijkgestemde in aanraking te komen. Op deze manier kan je elkaar motiveren om de geplande doelen te halen. Deze doelen kunnen variëren van fitness tot ondernemen tot persoonlijke ontwikkeling.