Bestelling & Levering

Nadat uw betaling is geverifieerd, kan het tot 24 uur duren om uw bestelling te verwerken en te verzenden. Dit geldt niet voor weekenden en feestdagen. De verzendtijden verschillen per product en staan vermeld op de productpagina. Gemiddeld duurt het 1-2 werkdagen om een bestelling te leveren.

Let op: Luxdor is niet verantwoordelijk voor eventuele bijkomende kosten, zoals douane-, inklaringskosten en invoerrechten.

Alle bestellingen boven de €50 worden gratis geleverd. Tijdens het afrekenproces wordt een VIP-leveringsoptie aangeboden voor €4,95. Door gebruik te maken van deze optie is uw bestelling verzekerd tegen schade, verlies en diefstal.

Hoe kan ik mijn bestelling volgen?

In de e-mail met de bestelbevestiging die u heeft ontvangen, zit een track & trace-nummer. Met dit nummer kunt u de status van uw bestelling volgen. Als uw bestelling niet binnen de bovengenoemde tijd is geleverd, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Ik wil iets wijzigen aan mijn bestelling, hoe kan ik dit doen?

Als u uw bestelling wilt wijzigen, moet u direct contact met ons opnemen. Zodra de bestelling het magazijn heeft verlaten, kunnen we geen wijzigingen meer aanbrengen.

Als uw vraag nog niet is beantwoord, aarzel dan niet en neem direct contact met ons op via de contactpagina."