Bestelling & Levering

Nadat uw betaling is geverifieerd, kan het tot 24 uur duren om uw bestelling te verwerken en te verzenden, dit geldt niet voor de weekenden en feestdagen. De verzendtijden zijn per product verschillend en staan vermeld op de productpagina. Gemiddeld duurt het 1/2 werkdagen om een bestelling te leveren. 

Let op: Luxdor is niet verantwoordelijk voor eventueel bijkomende kosten zoals douane, inklaringskosten en invoerrechten. 

Alle bestellingen boven de 50,- worden gratis geleverd. In het afreken proces wordt een VIP leveringsoptie gegeven voor 4,95. Door gebruik te maken van deze optie is uw bestelling verzekerd tegen schade, verlies en diefstal. 

Hoe kan ik mijn bestelling volgen?

In de mail met de bestelbevestiging die u heeft ontvangen zit een track&trace nummer, met dit nummer kan jij de status van jouw bestelling volgen. Mocht jouw bestelling niet binnen de bovengenoemde tijd binnen zijn gekomen twijfel dan niet om “contact” met ons op te nemen.  

Ik wil iets wijzigen aan mijn bestelling, hoe kan ik dit doen?

Wanneer u uw bestelling wilt wijzigen moet u direct contact met ons opnemen. Zodra de bestelling het magazijn heeft verlaten, kunnen wij geen wijzigingen meer aanbrengen.

Is jou vraag nog niet beantwoord, twijfel dan niet en neem direct contact met ons op via de contact pagina.